+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

İmplant fiyatları nedir nasıl yapılırİmplant çene kemiğine konulan, proteze destek sağlaması için hazırlanan yapay diş kökleridir. Eksik dişler için yapılan implant son yıllarda özellikle birçok kişi tarafından hem diş estetiğini sağlamak için hem de ağız sağlığını sağlamak için kullanılan bir işlemdir. Eksik dişler yerine geçebilecek olanimplant tedavisi uygun yapısı sayesinde birçok hastanın diş sağlığını geri kazanmasına yardımcı olmaktadır. İmplant tedavisi uzun ömürlü olarak kullanılabilir.

İmplant Tedavisi Ne Zaman Uygulanır?

Hiç diş olmadığı ya da belirli dişlerin azalması durumunda uygulanabilecek olan tedavilerden biri implant tedavisidir. Ya da kemik erimesi sonucunda, protez kullanılmaması halinde de implant yapılmaktadır. Uzun dişsiz boşluklarda ya da tek dişin kaybı durumlarında yan dişlere herhangi bir şekilde dişi değiştirmeden implant yapılabilir.

Diş İmplantı Yapılmadan Önce Nelere Dikkat Edilmeli?

İmplant eksik ya da işlevini tam yapmayan dişlerin tekrar eski işlevini kazanması için yapılmaktadır. Çeneye bunun için yapay bir diş kökü yapılır. Çorum 4kdent implanttan önce çene ve diş röntgenini çekmektedir. Sonrasında ise ağız ve diş yapınızın uygunluğuna bakmaktadır. İmplantın sağlam olması için kemik yapısının sağlamlığı çok önemlidir, bunun için öncelikle kemik testi yapılmaktadır. Sonrasında benzer bir şekilde implant yerleştirilir.