+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

implant tedavisi nasıl yapılırTeknolojinin gelişmesi ile birlikte artık diş tedavileri de daha kolay bir şekilde yapılabiliyor. İmplant tedavisi sayesinde diş hastaları uygun maliyetli, ağrısız yeni nesil diş tedavilerine sahip olabiliyor. Eksik diş yapısı hem estetik açıdan hem de sağlık açısından birçok kişiyi rahatsız etmektedir. Ancak implant köprü ve proteze göre hem daha kalıcı hem de daha estetik çözümler sunmaktadır.

İmplant Tedavisi Nedir?

İmplant tedavisi eksik dişlerin tedavi edilmesi için uygulanan gelişmiş yeni nesil bir tedavi türüdür. Çene kemiğinin içerisine titanyumdan yapılmış vidalar geçirilir. Bu vida sistemi üzerine ise diş protezi eklenir. Bu sayede diğer dişlere zarar verilmeden eksik olan alanlar tamamlanır. İmplant diş köküne oldukça benzer bundan dolayı doğal bir diş hissiyatı oluşturur. Komşu dişler kesilmeden, rahatlıkla bu işlem uygulanabilir.

İmplant Tedavisi Kimler İçin Uygundur?

18 yaşında olan ya da 18 yaşını geçmiş bütün bireyler Çorum 4kdent üzerinden implant tedavisi talep edebilirler. İmplant tedavisi için tedavi uygulanacak olan bireyin çene ve yüz gelişiminin tamamlanmış olması gerekmektedir. Tedavi öncesinde röntgen çekilerek bu hatlarda bulunan oturmanın durumuna bakılır. Sonrasında ise tedavi uygulanmaya başlanır.

İmplant Tedavisi Nasıl Yapılır?

İmplant tedavisi için öncellikle hastaya bir sedasyon verilir. Ancak mutlaka işlem öncesinde detaylı bir kontrol yapılır, röntgen çekilir. Sonrasında uygunluk durumuna göre implant fiyatları ve tedavi süreci hakkında bilgi verilir. Hastanın kabul etmesi halinde kemik ve diş ölçümü yapılır. Sonrasında ise implant yerleştirilir. Alt ve üst çene için ise ortalama 3 ay arayla bu işlemler uygulanmaktadır.