+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

İmplant tedavisi neden tercih edilmeliEksik dişler yerine yapılan implant tedavisi estetik ve ağız sağlığı açısından kişileri koruyan özel bir tedavidir. İmplant tedavisi, ağızda diğer dişlere müdahale edilmeden uygulanabilecek özel bir tedavi türüdür. Çiğneme işlevini tam olarak yerine getirmeye yardımcı olan bu tedavi, kişilere doğal bir diş hissiyatı verir. Özellikle protez dişlere göre implant daha kolay kullanılabilmektedir.

İmplant Tedavisi Nasıl Yapılır?

İmplant tedavisi sıklıkla hastanın uyanık olduğu saatlerde yapılmaktadır. Sadece işlem yapılacak olan alanlar uyuşturulur. Çorum 4kdent implant işlemleri cerrahi işlemlerdir ancak implant işlemi sıklıkla, diş çekiminden daha rahat ve acısız bir şekilde yapılmaktadır.

Diş İmplantları Hangi Durumlarda Yapılır?

Diş implantları, diş köküne benzer bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı diş kökü hissiyatı yaratmakla beraber diş estetiğini de büyük bir oranda sağlar. Çorum implant fiyatları ise uygulanacak olan işlem, diş sayısı ve işçiliğe göre değişiklik göstermektedir. Çene kemiğinin uygun olması halinde implant işlemi kısa süre içerisinde yapılabilir. Özellikle son dönemlerde bütün ağız içinde implant uygulanmaktadır. Tüm iyileşmenin eksiksiz sağlanması ise ortalama üç ay boyunca sürmektedir.